Čas

Je tady podzim!!! Taky tak milujete ten čas, kdy je vše barevné a můžete vytahnout ze skříně (nebo dokoupit nové) svetříky?
Nevýhoda podzimu je to, že některé dny jsou i depresivní!!! Takové to když je celý den škaredě a Vám se nechce ani z postele a jen přemýšlíte. Někdy prostě ležím a přemýšlím nad vším, co se kolem mě ( nebo mi ) děje. Někdy mi prostě příjde, že většina z nás si nechává ten čas, co nám byl dán protékat mezi prsty a já si ho nechávám občas protékat také.
Často přemýšlím nad tím, jak jsou lide kolem zlí, nepřející, pomluvační,.. Lidé často dávají na názor jiných a skoro nikdy se nesnaží poznat to nitro člověka, které je opravdové. Jsme strašně zničení dnešní společností a nepoznáme tu vnitřní krásu člověka.
Já jsem podle mě krásný člověk (teď nemyslím vzhled, i když co si budem, že jo (haha, humor) ). Málokdo to ovšem pozná nebo zjistí, jelikož (jak píšu) dávají na názory jiných nebo na pomluvy, které slyšeli. Slyšela jsem o sobě i o jiných tolik lží, které se nikdy nestaly a je to strašně smutné a humorné, člověk se opravdu někdy může už jen smát.
Lidi přestaňte poslouchat jiné a zkuste poznavat člověka sami a né na zakladě toho, co jste slyšeli. Je stašně moc krásných a hodných lidí a je na nás jestli dáme lidem šanci nám to ukázat.
Zkusme dávat více lásky než nenávisti, bude nám všem lépe.
Jsem šťastná za mého úžasného přítele, kterému dávám veškerou mou lásku a on mi jí oplácí stejným dílem. Jsem nadšena, že jsem našla opravdu úžasného chlapa v čase, kdy jsem to vůbec nečekala.
Buďte štastní a přestaňte řešit vyloženě sračky, žijete svůj život a né život jiných. Neřešte to, že vás někdo pomlouvá, no booože. Kdyby měl člověk v dnešní době řešit, kdo ho pomlouvá a co říkají někteří lidé, tak nedělá nic jiného.
Milujme seeeee a zatím se nemnožme !

Komentáře

Oblíbené příspěvky