NEMLÉKO - moje pocity

Takže dneska jsem se rozhodla udělat nějakou MOU recenzi na tohle strašně slavné NEMLÉKO. 
Strašně jsem se těšila až tohle nemléko ochutnám, vždy se mi líbil jeho vzhled a na všech fotkách, kde jsem jej viděla jsem si hned říkala, že to musí být vynikající.
Nemléko je vlastně taková dle mého alternativa mléka pro vegany, kteří normální mléko nepijou.
Tohle nemléko je bez laktózy, lepku a sóji a jak jsem psala pro vegany, takže neobsahuje žádné živočišné látky.
Je možné, že všichni ti vegani tohle nemléko milují ( hlavně asi proto, že nemůžou mít v pořádku chuťové buňky. Tím je ovšem nechci nějak urazit nebo shazovat, jen mi vadí jak většina veganu uráží nás masožrouty jen proto, že my jíme maso a živočišné produkty a hrozně nám cpou do hlav ať zkusíme veganský life-style taky. Pardon ale i kdyby se stalo cokoli, lidé nepřestanou zabíjet zvířata pro maso a vůbec dokážete si představit kolik zvířat by bylo na planetě, kdyby jsme přestali všichni jíst maso a živočišné produkty a přestalo se je k těmto účelům zabíjet? By nás později zabili oni už tím počtem :D. A navíc já osobně miluji zvířata ale bohužel pro ně miluji i maso a živočišné produkty, takže smůla. Vidět to zabíjení opravdu nechci ale ráda si to maso potom koupím.), chtěla jsem ho jednoduše vyzkoušet taky, zda je opravdu tak zázračné.
Moje maminka jich objednávala více a tak jedno přibrala i nám. Mandlové plnotučné Nemléko. Rovnou vezmeme pěkně půllitr vždyť přece to na fotkách vypadá tak skvěle a každý to chválí, ten půllitřík hned zmizí. No jak jistě už všichni tušíte... Nezmizel.
Tohle Nemléko bylo pro mě takovým ale TAKOVÝM zklamáním. Opravdu jsem čekala nějakou skvělou chuť po přečtení všelijakých článků a recenzí jak je tato alternativa úžásně chutná. Popravdě jsem nevypila ani skleničku a vypila bych jí jedině s alespoň 3-mi lžičkami cukru.
Dle mého ta chuť byla taková bez chuti, s chutí hnusných mandlí. Taková ta bez chuť, která je fakt hnusná, já přesně nevím ani jak chuť popsat. Lokla jsem si poprvé a říkám si " No nic moc."  rozhodla jsem se pro další lok, že třeba bude opravdu lepší, ale ne ani s dalším se to nezlepšilo, takže jsem tenhle boj s tím být cool a říct jak je Nemléko skvělé okamžitě vzdala a rozhodla se ty pozitivní recenze nechat dál veganům a asi divnolidem nebo nevím. Pro mě osobně jsem nedobrou chuť nemléka v puse cítila ještě asi půlhodiny a můj muž se po pohledu na mou znechucenou a zklamanou tvář rozhodl tohle nemléko radši ani nezkusit.
Já osobně strašně miluji klasické mléko, kterého bych denně vypila i 2 litry (jsem prostě rebel), takže jsem se rozhodla že u něj i nadále zůstanu a prostě budu žít s tím, že nebudu cool při pití Nemléka.
Samozřejmě vy můžete mít jiný názor jak na Nemléko, vegany i vegetariány, jen chci připomenout že tohle je pouze MŮJ osobní názor, s kterým vy určitě nemusíte souhlasit. já jen říkám jak to mám vůči nemléku, veganům a vegetariánům JÁ.


 

Komentáře

Oblíbené příspěvky