Děkuji

Děkuji všem, kteří při mě stáli. Rodině, přátelům. Jsem holka, která se nedokáže jen tak ze dne na den změnit. To už víte asi všichni hh. Je těžké stát se jiným člověkem během dne a je těžké to, že to od vás každý očekává. Nemůžete být hned nový člověk, který všechny uspokojí tím, že se začal jinak chovat. Stále mě mrzí vše, co jsem za poslední 3. týdny provedla ale nemůžu se omlouvat neustále a neustále se něco, někomu snažit vysvětlit. Udělala jsem chybu a bez zla není dobro, tím myslím to dobro, které mi teď zkřížilo cestu.
Vím, že mi teď 3/4 lidí nevěří. nenávidí, nestojí zamnou a nepřejou mi ten vztah, který mě dělá šťastnou ale ... ja vím, že tohle už je to, co jsem hledala.
Vím, že tohle ze mě udělá toho člověka, kterým někde hodně hluboko jsem. Toho člověka, který se stahnul do malé komůrky ve mě už před víc než 10. lety.
Když se dítěti stanou špatné věci a vidí věci, které by nemělo, tak to v něm vždy něco zlomí. Nikdy to asi nezacelí všechny ty jizvy, které tu mou hodnou dušičku zahnaly do komůrky. Jsem si ale jistá, že aspoň něco z těch jizev zmizí a ta dušička v komůrce si začne hledat cestu ven :-).
Ten dík bude vždy a navždy patřit lidem, kteří mi pomohli nebo chtěli pomoci a začne patřit i těm lidem, kteří stojí při mě dnes.
Nikdy nezapomenu, co pro mě má rodina a přátelé dělali :-), nechtějte po mě ale abych se cítila vinná za to, že jsem teď štastná po boku muže, který mi rozumí bezeslov. Nechtějte ať citím vinu za to, že konečně poznávám něco, co je opravdové.

Komentáře

Oblíbené příspěvky