Spálit mosty.

Říká se, že minulost máme nechat být, je pryč, spálená a nevrátí se.
Ale je to vážně tak? Minulost je tady neustále a dostihne nás, když to nejméně čekáme. Víte, kdysi jsem byla tak psychopatická, že jsem jednomu mému ex v opilosti vykopla dveře (pane bože zavřete toho blázna a nepouštějte ho ven). Nevím, co mě to popadlo. Možná to byly ty 2,3 promile (jako bych ten displej viděla včera) a cesta ke kamarádce, která vedla přes jeho byt a možná mi prostě přejebalo z toho, jak často jsem v te době pila. Ovšem jsem tam našla holku, která dle jeho slov "je špína, která v jejich 16 asi ojede vše, co se hýbe" ale o to tady nejde. Jde především o to, jaký dokážu být blázen, když to přeženu. Ndokážu se ovládat.
Tím vším ztrácím pevnou půdu pod nohama, přátelé, rodínu, lásky. Ovšem už bych tohle neudělala, vím jaký psychopat jsem byla a ohledně vykopávání dveří jsem myslím poučená dost (Bože dokážete si představit, jak zrovna já vykopávám dveře? Po tom roce a půl a představě, kdy vidím sama sebe se vždy trošku zasměju. Hřích).
Ale to, co chci tím vším říct je to, že si myslím, že minulost je minulost a lidi, kteří nás mají rádi by nás s ní měli brát a být s námi v době naší přítomnosti a buducnosti. Nebo nemám pravdu? Opravdu máme donekočna nést následky za to, co jsme provedli v minulosti? A jde vůbec o tu minolost nebo jde jen o to, jak na to bude koukat společnost? Who knows. To, že dělám excesy je věc jedna ale to, že z nějákého typu "výtržnictní" už jsem dospěla je věc druhá.
Je mi líto lidí, kteří se zbývají minulostí a sami jí nemají nejlepší ale tak to na tomhle světě bývá ne? Lidé soudí ostatní aniž by koukali na své vlastní chyby a sračky, které udělali.
Proč se vám tady s tím vším svěřuji? Je lepší, když to lidé ví ode mě, než aby to někdy, někdo zjistil od někoho jiného. Rozhodla jsem se lidem říkat pravdu a nelhat a tohle k tomu patří.
Moc taky děkuji za ohlasy, které dostávám od vás na insta a na fb. Dáváte mi přes zprávy hrozně lásky, ve kterou přestávám mít víru a i od lidí od kterých, bych to vůbec nečekala. Važím si toho. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky