Proč tohle??

Lidi vlastně ani nevím jak začít a je dost možné, že tento článek nebude mít pomalu ani hlavu, ani patu.
Hodně koukám kolem sebe a strašně mě děsí a rozesmutní vždy to, co vidím. Je strašně moc lidí, co vytvořilo spousta projektů ohledně sebelásky a lásky jako takové. Strašně moc lidi se díky těmto projektům (Naštěstí!!) našlo a začalo měnit jak sebe, tak svět kolem sebe. Je mi hrozně smutno, když vidím kolik lidí ale tuhle cestu nenašlo. Kolik lidí je plných zla, nenávisti a nevděčnosti. Kolik lidí si neuvědomuje kolik škody jejich činy nebo i slova dokážou způsobit.
Bože, jsem tak vděčna za to jakým člověkem jsem se stala.
Pokaždé, když si začnu stěžovat jak je něco na hovno a jak mam strašně problému si nakonec stejně řeknu "Na co si kurva stěžuješ???". Dějou se mi vlastně v životě strašné maličkosti a musím uznat, že už mě rozhodí opravdu máloco, jelikož mám to co nemá každý. Můžu dýchat aniž bych se dusila, můžu chodit sama bez všelijakých pomůcek, můžu mluvit a můžu slyšet. Lidi máme takové štěstí, které strašně moc lidí nemá a stejně si vždy najdeme něco na co si dokážeme stěžovat a dělat z toho pomalu 2. světovou válku namísto toho abychom byli vděční, že třeba ( v toto roční období) slyšíme už pomalu zpívat ptáky, že si můžeme u čaje popovídat s kamarádkou, že můžeme na jakkykoli výlet, co si zamaneme. Proč nevidíme to dobré v našem životě a hledáme neustále chyby??
Je to v nás samotných a dokud se nedokážete smířit sami se sebou, neuvědomíte si své chyby a hlavně nezapřemýšlíte nad tím kolik lidí to má opravdu těžké, tak se nikdy nemůžete posunout k tomu bodu, že vám tyhle věci přijdou najednou opravdu jako něco speciálního a vaše problémy jako malé věci, které se dají vyřešit.
Možná přesně tyhle maličkosti by měly náš svět dělat speciální.
Po dlouhé době jsem se potřebovala opravdu vypsat. Jelikož mě tohle trápí čím dál víc.
Neustále si stěžujete ale nikdy s tím nic neděláte. Proč? Radši začnu mlčet, řeknu si že je to opravdu malý problém a něco s tím začnu dělat a nebudu jen sedět a stěžovat si u vína nebo piva kamarádům jak je ten svět vlastně na hovno a nespravedlivý. Vše tohle můžete změnit jen vy sami a nikdo jiný.
Život je strašně krásný a já jsem opravdu vděčná za to, že tady můžu být a žít svůj život. Jasně není to vždy růžový svět ale 100% to nejsou věci, které by se nedaly řešit a vyřešit. Jsem vděčná každý den za mou rodinu, mého skvělého přítele, který mě ve všem podporuje a já se snažím to stejné dělat pro něj. Jsem vděčná za mého broučka v bříšku (už 5-tý měsíc jahaha). Jsem vděčná za přátele, kteří mi zůstali i po všech mých estrádách.
Teď se prosím zamyslete všichni, co tohle čtete a řekněte si prostě "Nemám si na co stěžovat, co mě sere prostě změním", zamyslete se a řekněte si za co jste ve svém životě opravdu vděční a věřím, že se aspoň decentně usmějete, i když jste třeba ten známý bručounek :P .
Jsem dlouho nenapsala ani čárku a teď tohle co??? :D
Uvažuji, že začnu psát častěji a ne jen moje poznatky a vypisování se, třeba i něco jako moje "recenze" na určité produkty apod. momentálně jsem třeba vyzkoušela to slavné NEMLÉKO. Takže během týdne se vrhnu na článek o tomhle NEMLÉKU :P.
Mějte pěkný den a celý týden, zkuste myslet i na jiné lidi než jen na sebe. Jsme lidi a nejsme tady od toho abychom cítili jen nenávist a zlost. Samozřejmě nemůžeme byt pořád sluníčkové a květinové děti, co se nikdy pořádně nenaštvou ale přijde mi zbytečné se vztekat kvůli malým věcem, ponižovat ostatní, urážet se navzájem apod.

Komentáře

Oblíbené příspěvky